Осінь потихеньку добігає до кінця, а це означає, що станиці визначаються з тими, хто буде керувати ними протягом року. Гріх не згадати і тих Мурлик, які вирішили не тільки вдома сидіти, а й помогти станиці своїми думками, ділами чи просто порадами – тобто обрались до проводу станиць.

Почнемо наш невеличкий огляд зі сходу на захід – хто ж з Мурлик має капелюха. Отож, станиця Лутугіно – тут станичним є мурлика–симпатик пл.сен. Ігор Олесюк. Зазначимо, що керує він станицею давно, тому ми побажаєм йому успіхів у нелегкій справі розвивати Пласт на Сході.

Далі рухаємося до Києва. Тут молодий мурлика-симпатик ст. пл. скоб Олексій Свист вирішив взятись за головне – кошти, і пішов до СПС на посаду референта фінансів, а вже трошки старший мурлика ст. пл. скоб Станіслав Андрійук, ЦМ, вирішив то все контролювати і його обрали головою СПР Станиці Київ.

murl_kapeluh

Після Києва по житомирській трасі рухаємось до Рівного, де мурлика пл.сен. Юрко Ткачук взявся, ну як взявся – продовжив розвивати осередок праці сеньйорів і сьогодні він референт УПС в станиці Рівне. А якщо після Рівного ви завітаєте, до Луцька, то дізнаєтесь, що членом СПР в «екзилі» є мурлика ст. пл. скоб Р. Коваль. Чому в «екзилі», бо свій контроль він провадить з самої Варшави, мабуть так краще контролювати.

А якщо податись за Карпати і завітати до Ужгорода, то там теж мурлики працюють і якісь капелюхи займають. Так, писарем станиці є ст.пл. Андрій Ребрик (він до речі у нас не капелюх має, а капелющиче – і окружний, і в ГПБ відповідає за розвиток Пласту у світі – ух, який молодець), ст.пл. Володимир Токач – референт фінансів і господарки (зі Свистом будуть фінасові оборудки робить:) ну, а в СПР контролювать усіх збирається ст.пл. Василь Карабін.

Ось так збираються працювати Мурлики на благо Станиць у керівництві. Звісно, гріх не згадати главного «ревізора» Пласту в Україні ст. пл. Михайла Дворака, який є головою КРК, тому все під контролем, а результати праці побачимо наступного року. Ну, як побачим – відчуєм 😉