Побігали, позмагались, посвяткували команди пластових куренів на ХІ Спартакіаді у Тернополі. Звичайно змагалась цього року і команда “Целібат Мурлики”. Цьогорічний девіз у команди – “Головне участь”, тому хлопці набирались досвіду, псували нерви супротивникам і просто відпочивали. Враження від цьогорічної Спарти, одного з учасників команди можна прочитати ось тут 

Ну а ми згадаєм, як команда Целібат Мурлики змагалась на інших спартакіадах, які відбувались в Івано-Франківську.

Вперше команда завітала на Спарту у 2008 році і, мабуть, цим би тільки і гордилась, що вщяла участь. Але була там одна гра, яка для маленьких команд входить в історію, яку переказують, якою гордяться – баскетбол між командою Целібат Мурлики та Червоною Калиною. Гра, яка була тяжкою, нервовою, захоплюючою, яка перейшла в овертайм, де не були забиті 5 штрафних і, врешті – перемога Мурлик. Емоції не можливо було описати, це була перша перемога на змаганнях. Врешті решт, тоді команда Целібат Мурлик досягла фіналу, де поступилась “Лісовим Чортам”.

Вдруге команда завітала у 2009 році. Цей рік поки є найкращим виступом Целібат Мурлик на Спартакіадах. У футболі було зайнято 4 місце, а от у баскетболі, здобули перемогу, після легкої перемоги 1/4 фіналу, а у півфіналі знову у тяжкій грі здобули перемогу над Червоною Калиною. У фіналі ж перемогли команду ОЗО.

Наступний візит команди був у 2011 році і ці змагання теж завершились невеличкою нагородою. у змаганнях з волейболу вдалось зайняти 3-тє місце і добре позмагатись в інших видах спорту.

Ось такі спортивні успіхи Мурлик. Є чим гордитись, є що переказувати молоді. Але головне – є куди далі рухатись і завойовувати нові вершини, трактуючи усе з гумором.