Сьогодні з розвитком інтернет технологій дуже популярним є ведення власного інтернет щоденника або блогу.Зі слів ВікіПедії блог (також блоґ, англ. blog, від web log, «мережевий журнал чи щоденник подій») — це веб-сайт, головний зміст якого — записи, зображення чи мультимедіа, що регулярно додаються. Для блогів характерні короткі записи тимчасової значущості.

Простіше кажучи це свого роду оцифрована версія паперового щоденника. Але коли паперовий щоденник це швидше інтимна річ, натомість мережевий блог є більше надбанням громадськості.
Метою ведення блогу є інформування читачів, донесення думок, ведення дискусій. Оскільки пластуни є досить активними не тільки в сфері реального пластування, а й віртуального, команда Пластового порталу запустила інтернет сервіс, платформу для створення власного мережевого журналу який зорієнтований для пластунів.

my.plast.org.ua [слід читати як “Ми”] – сервіс Пластового порталу, котрий дозволяє Вам за лічені хвилини створити власну веб-сторінку чи блоґ в просторі plast.org.ua.

Переваги такого сервісу

  • проста і зрозуміла адміністративна панель
  • великий вибір готових тем для оформлення
  • не потрібно знати, що таке CMS, HTML, FTP чи DNS :)
  • редагуйте необмежену кількість власних блоґів чи сторінок
  • запросіть друзів до редагування Ваших веб-сторінк

Щоб створити власний блог необхідно лишень зареєструватись.

Активним блогером серед мурлик є Андрій Ребрик,  відомий як Drageotee. Перші його блоги були на таких сервісах як blogger.com та ЖЖ.

Сьогодні він активно дописує в блог від Порталу – Крок за кроком до 100-річчя Пласту!

Якщо вам хочеться поділитися зі світом своїми знаннями, творчістю – запрошуємо до реєстрації та публікації на my.plast.org.ua