23 жовтня у Київський школі  № 28 відбулась ІІ Київська Станична Спартакіада. За організацію від уладу  старшопластунів відповідала київська зграя Мурликів у співпраці з юнацькими куренями: підг. Кур. Ім. М. Кривоноса та кур. ч. 46 М. Богуславки.

Цьогорічна спартакіада характеризується декількома особливостями: по-перше весь провід акції був сформований повністю з юнацтва (за виключенням коменданта ст. пл. скоба С. Андрійчука, ЦМ), по-друге до участі у спартакіаді запрошувались окрім юнацтва ще й новацтво. Слід зазначити – новацтво доволі активно прийняло участь у змазі. Учасників цієї спортивної події налічувалось близько 80. Суддівство на змазі було компетентне, адже його забезпечували представники куренів Червона Калина та Лісові Чорти (як бачимо у станиці повна співпраця на рівні старшопластунських куренів).

Змаги проходили запекло та інтрегуючи, перемогли найсильніші. Фінал завершивсь добрим настроєм та позитивними емоціями як гравців так і вболівальників.

Усім учасникам змагів та їхнім виховникам роздано наклейки, за допомогою яких інформувалось про велику подію нашого куреня – 20 річницю з Дня народження.

Саме ця подія є початком грандіозної кампанії, щодо інформування пластунів про наше свято.

Автор новини: ст.пл.скоб.Стас Андрійчук, ЦМ