Жий! Бр-р-р!

29-30 березня сего року, у таборі-музеї Сокіл зібралися для спільного жарту і ватри (а також трохи для роботи) молоді і не дуже хлопці з куреня “Целібат Мурлики”. Як відомо, Мурлики є куренем, основою концепції якого складає виховництво і праця на юнацьких таборах. Мурлики є активними виховниками в Ужгороді, Рівному, Львові, Києві та Лутугино (Луганська область). Целібати також складають референтури і провід Крайового вишкільного табору та МВТ Золота булава. А гаслом куреня вже 23 роки є незмінне “Будь-яку справу трактуй з гумором”.

Після традиційних урочистостей, взаємних підколок і стьобів Мурлики все ж відважились обрати собі новий провід. Його склали вже досвідчені мурлики, хоча присутній і молодняк.

Генеральним коцуром (курінним) обрано ст. пл. скоба Станіслава Андрійчука
Драпливим мурликою (суддею) обрано ст. пл. Михайла Дворака
Писакою (писарем) обрано ст. пл. скоба Микиту Петіка
Хорунжими обрано – УСП – ст. пл. прих. Тараса Тимощука, УПС – ст. пл. Ростислава Добоша
Ватаговим (курінним УПС) обрано пл. сен. Івана Смика
Обозним (скарбником) обрано пл. сен. Юрка Пацевка
Редактором Похиленої Шафи (курінного видавництва) обрано ст. пл. скоба Івана Гоменюка (Ігумена)
Також до куреня прийнято двох кошенят-симпатиків (кандидатів в курінь) – ст. пл. прих. Олександра Гоменюка і ст. пл. скоба Миколу Слободяна.

Троє кошенят-симпатиків отримали ступені прихильника Мурликів і свої білі шеврони – ст. пл. скоб Олекса Свист, ст. пл. скоб Іван Блакита і ст. пл. прих. Тарас Тимощук.

А одного прихильника ЦМ визнано Дійсним Мурликою (повноправним) і надано курінну хустину і жовтий шеврон – ст. пл. скоба Микиту Петіка.

На цьому нічого си не скінчило. Мурлики провели чудову ватру спогадів і приколів, а всю дорогу додому їхали з гумором. М’яко кажучи.

Жий-поживай! До зустрічі на пластових заходах і літніх таборах!